The "Wysokie Obcasy" Foundation was created in 2018 out of a deep need to create projects and social initiatives that express the mission and social commitment of the "Wysokie Obcasy" magazine.

We established the “Wysokie Obcasy” Foundation because we believe that we can change the world for the better – more democratic, equal, sisterly and brotherly. All we need is for each of us to try to do the best we can.

Through our journalistic work we reach millions of people, convincing them that the condition for the existence of a civil society is not to accept exclusion and discrimination. It is you, our Readers, who give us strength, courage. We learn empathy from you.

“Wysokie Obcasy” and the “Wysokie Obcasy” Foundation are like you.

Aleksandra Klich-Siewiorek
President of the Foundation Board
Editor-in-Chief “Wysokie Obcasy”

Pro bono activity of the most important opinion-setting magazine for women in Poland

The Foundation is one of the leading Polish organisations supporting women and minorities in Poland. We work with the largest newspaper in the country, thanks to which our projects have the widest social impact in Poland. The further away from the largest cities in the country, the more women who need support. We are there each and every day.

Our projects have a real social impact

The Foundation’s pro bono projects have a wide impact thanks to the reach of “Wysokie Obcasy” magazine and Wysokieobcasy.pl website.

Magazyn “Wysokie Obcasy” jest unikatowym na skalę Europy tygodnikiem dla kobiet przy największej gazecie w Polsce. W ciągu wielu lat swojej działalności “Wysokie Obcasy” zainicjowały w Polsce wszystkie najważniejsze dyskusje wokół współczesnego feminizmu oraz praw kobiet i mniejszości. Fundacja “Wysokich Obcasów” działa po to, by tę pionierską misję realizować jeszcze głębiej, w formie projektów i inicjatyw społecznych na szeroką skalę.